Lekker in mijn vel...

★★★★★
5 5 1
Heb nu een paar behandelingen van Jacqueline gehad. Ik was erg moe en had nergens geen zin in. Wist niet wat me over kwam, zit nu weer lekker in mijn vel en ben van alles aan het doen. Heb veel meer energie, ben mijn huis op aan het ruimen en zit weer in mijn oude ritme. Jacqueline is een erg lieve vrouw die de tijd voor je neemt en handvatten geeft hoe je dingen kan oplossen of anders kan benaderen. Ik kan haar behandelingen iedereen van harte aanbevelen.

Stukken beter

★★★★★
5 5 1
Aangename ruimte, en Jacqueline is een rustige, warme vrouw. Ik snap nog niet exact hoe de behandeling werkt, maar na de behandeling voel ik mij stukken beter. Mijn klachten zijn zeker verminderd.

fijne energie

★★★★★
5 5 1
Jacq heeft mij geholpen om goed te aarden, geeft mij inzicht in mezelf door de goede vragen te stellen en zorgt ervoor dat mijn energie beter en meer wordt. De eerste keer dat Jacq mij een behandeling gaf, stroomde de energie door mijn lijf, in latere behandelingen wist Jacq altijd waar het probleem zich voordeed. Zij heeft mij goed op weg geholpen, zonder te pushen.

heel prettig

★★★★★
5 5 1
Een behandeling bij Jacqueline heb ik als heel prettig ervaren. Ik word relaxed en voel me dichter bij mijzelf komen. Zelfs een fysieke klacht was na de behandeling verdwenen, daarover blijf ik mij verwonderen.

Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Vanaf jongs af aan ontwikkelt mijn moeder zich in deze richting. Met veel bewondering kijk ik naar het niveau waar zij zich nu bevindt. Regelmatig vraag ik of ze mij kan behandelen, want ik heb er veel baat bij. Haar behandelingen zijn op vele vlakken toepasbaar, ik kan het iedereen aanraden.

Energie opladen

★★★★★
5 5 1
Bij toeval ben ik bij Jacqueline terecht gekomen. Ik was op zoek naar een oplossing voor mijn lichamelijk en mentale klachten en steeds terugkerende vermoeidheid. Al had je mij 10 jaar geleden gevraagd om te zoeken in het alternatieve circuit, dan had ik waarschijnlijk hard gelachen. Daar was ik te nuchter voor! Eens in de paar weken of maanden (naar gelang de behoefte) maak ik een afspraak. Jacqueline straalt rust uit en zorgt ervoor dat ik weer energie krijg.