Reviews

Onwenning

“ Wat onwennig kwam ik de eerste keer voor een consult bij Sowonderful. Dit bleek bij binnenkomst volledig onnodig. In de warme en veilige setting van de behandelkamer hangt een ontzettend fijne, voelbare en bijna tastbare energie. Ditzelfde geldt voor Jacqueline. Met haar rust, liefdevolle benadering en spiritualiteit stelt ze je onmiddellijk op je gemak. Haar behandelingen wisten mij meteen te raken, daar waar dat diende te gebeuren, met als resultaat dat klachten verminderden en ik de tools kreeg om zelf naar binnen te keren als dat nodig is. Ik vind 'SoWonderful" echt een aanrader!”

- Roos

Ontspannend

 Ik voel me gezien, gehoord en veilig bij Jacqueline. Ze neemt echt de tijd voor je. Haar behandelingen voelen zeer ontspannend en brengen mij inzicht en helderheid. Ze coacht goed en schroomt niet om je schaduwkanten te belichten. Ze houdt je nooit aan het lijntje, maar stuurt aan op je mogelijkheden en ontwikkeling.

- Raymond

Baat

 Ik heb erg veel baat gehad bij de behandelingen van Jacq. Merkte geen verschil tussen de behandelingen bij haar thuis of op afstand. Vond het erg fijn dat ik niet altijd naar haar toe hoefde te gaan, maar het ook in mijn vertrouwde omgeving kon. De uitwerking van de behandeling was net zo effectief. Tijdens de behandelingen voelde ik de energie door mijn lichaam stromen en achteraf gaf ze me vaak ook nog goeie tips. Ik heb er erg veel aan gehad!

- Anoniem

Balans

“ Een behandeling van Jacqueline zorgt altijd voor meer balans en rust. Ze voelt precies wat nodig is, zelfs als je daar zelf nog niet bewust van bent. Haar zachtheid, openheid en energie zorgen voor diepe ontspanning die je nog dagen blijft voelen. Een echte aanrader.”

- Sibel

Gered

“ Jacqueline heeft mijn leven gered in de tijd dat ik niet zo lekker in mijn vel zat.”

- S. (12 jaar)

Aanrader

“ Jacqueline haar prettige healings zorgen ervoor dat ik beter word geaard, de energie weer vrij kan stromen in m'n lichaam en ik dus beter in balans ben. Echt een aanrader.”

- M.

Energie opladen

“ Bij toeval ben ik bij Jacqueline terecht gekomen. Ik was op zoek naar een oplossing voor mijn lichamelijk en mentale klachten en steeds terugkerende vermoeidheid. Al had je mij 10 jaar geleden gevraagd om te zoeken in het alternatieve circuit, dan had ik waarschijnlijk hard gelachen. Daar was ik te nuchter voor! Eens in de paar weken of maanden (naar gelang de behoefte) maak ik een afspraak. Jacqueline straalt rust uit en zorgt ervoor dat ik weer energie krijg.”

- Frenk

Heel prettig

“ Een behandeling bij Jacqueline heb ik als heel prettig ervaren. Ik word relaxed en voel me dichter bij mijzelf komen. Zelfs een fysieke klacht was na de behandeling verdwenen, daarover blijf ik mij verwonderen.”

- Anoniem

Fijne energie

“ Jacq heeft mij geholpen om goed te aarden, geeft mij inzicht in mezelf door de goede vragen te stellen en zorgt ervoor dat mijn energie beter en meer wordt. De eerste keer dat Jacq mij een behandeling gaf, stroomde de energie door mijn lijf, in latere behandelingen wist Jacq altijd waar het probleem zich voordeed. Zij heeft mij goed op weg geholpen, zonder te pushen.”

- Conny

Stukken beter

“ Aangename ruimte, en Jacqueline is een rustige, warme vrouw. Ik snap nog niet exact hoe de behandeling werkt, maar na de behandeling voel ik mij stukken beter. Mijn klachten zijn zeker verminderd.”

- Anoniem